Over The Program...

Ons verhaal

Wij zijn The Program. Wij houden ons dagelijks bezig met sport, fysiek en mentaal welzijn en groei. Tijdens het opdoen van meer dan 10 jaar sportervaring en diverse diploma’s in de sportbranche hebben we veel verschillende trainingsschema’s gemaakt en gevolgd. Het volgen van schema’s heeft een enorm positieve impact gemaakt op ons leven, zowel in onze sportcarrière als privé. Wij dachten: ‘Hoe fantastisch zou het zijn als we onze kennis en ervaring konden delen zodat anderen hier ook van kunnen profiteren?’ Zo is The Program ontstaan.

Ons geloof

Wij geloven met heel ons hart in de kracht van het volgen van trainingsschema’s. Het volgen van een schema biedt houvast, overzicht en planning. De effectiviteit van de schema’s en de te behalen resultaten zijn echt verbazingwekkend. Ervaring leert dat je met een goed trainingsplan beter en sneller resultaat kan boeken dan wanneer je zomaar wat traint. Je weet precies wanneer je traint, wat je traint én wanneer je rustdagen hebt. Je hebt snel en gemakkelijk en overzicht wat je precies moet doen. Zo sta je nooit zonder plan in de sportschool.

Het enige wat je moet doen is het programma volgen.

Onze missie

Wij willen gemotiveerde sporters helpen met het behalen van hun fitnessdoelen. Daarbij willen wij uitgroeien tot platform waar deze sporters alles kunnen vinden voor het bereiken van hun doelen. Hierbij horen trainingsplannen en voedingsplannen. Sporters die meer hulp nodig hebben willen wij helpen door middel van online coaching. Daarnaast willen wij ervoor zorgen dat sporters ook alle benodigde producten en accessoires bij ons kunnen vinden.