VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe ontvang ik mijn aankoop?
De trainingsschema’s worden digitaal verstuurd naar het e-mail adres die de klant achterlaat. Als het gaat om fysieke producten wordt het verzonden.

Ik ben nog nooit in een sportschool geweest zijn jullie schema’s dan ook geschikt?
Onze schema’s zijn speciaal ontwikkeld zodat beginners de uitleg krijgen die zij nodig hebben om volgens de juiste trainingsprincipes te kunnen trainen. Dit houd niet in dat gevorderden geen progressie kunnen boeken met onze schema’s.

Ik kan niet squatten, deadliften of bankdrukken. Kan ik nog steeds gebruik maken van jullie programma’s?
Dankzij onze vervangende oefeningen lijst kan je gebruik maken van onze schema’s. Bijvoorbeeld als je niet kan bankdrukken, kan je dumbbell presses doen of eventueel machine chest press of dips. Kan je niet deadliften dan kan je hip thrusten of back extensions doen of allebei. Squatten kan je vervangen door front squats, hack squats of leg press.

Zijn de programma’s alleen voor in de sportschool of kan het ook thuis?
Om de schema’s uit te voeren zoals ze ontwikkeld zijn heb je een sportschool nodig, er zijn namelijk een aantal kabel machines en standaard machines in het programma verwerkt.

Zijn jullie trainingsschema’s ook voor vrouwen?
Ja! Iedereen die opzoek is naar meer spiermassa of kracht dan zijn onze schema’s zeker geschikt. Als je opzoek bent naar naar meer benen, billen en buik kijk dan bij The Leg Program.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaat zie?
Sportresultaten zijn over het algemeen zichtbaar na zo’n 2 maanden. Mocht je veel vet te verbanden hebben, zal het waarschijnlijk wat langer duren. In ieder geval zal jij je in die tijd wél al fitter en sterker voelen. Houd er rekening mee dat elk lichaam anders is. Dit is zonder aanpassingen in het voedingspatroon, houd jij je strak aan een voedingsschema dan gat het sneller.

STUUR EEN MAIL

  CONTACT

  Email: info@getwiththeprogram.nl
  Website: www.getwiththeprogram.nl

  KVK: 78076072
  BTW: NL861255860B01
  IBAN: NL42INGB0007946172
  BIC: INGBNL2A